KeesvdVenMuziek-tuba-2B

aanpak

Jouw ambities en wensen zijn leidend

Het spelen van een basinstrument vraagt in het begin veel geduld en doorzettingsvermogen. Ik geef je alle ruimte voor je eigen ontwikkeling, tempo en muzikale passies. Zodat je de muziek helemaal eigen kunt maken.

Ook leg ik geen prestatiedruk op jou als leerling. Ik ben dienstbaar aan jouw ambities en wensen. De één speelt voor zijn ontspanning en vooral hobbymatig, terwijl de ander graag naar het conservatorium wil. Ik pas daarop mijn lesmethode aan. Daarnaast heb ik er begrip voor dat niet iedereen evenveel tijd heeft om te oefenen.

Wat ik terughoor van leerlingen is dat ze mijn geduldige aanpak waarderen, zichzelf kunnen zijn en zich daardoor op hun gemak voelen. Pas dan kun je muziek lekker laten stromen.

kees van de ven

”Wat ik terughoor van leerlingen is dat ze mijn geduldige aanpak waarderen, zichzelf kunnen zijn en zich daardoor op hun gemak voelen. Pas dan kun je muziek lekker laten stromen”.

jouw ambities en wensen zijn leidend

Ik geef je alle ruimte voor je eigen ontwikkeling, tempo en muzikale passies. Zodat je de muziek helemaal eigen kunt maken.
Scroll naar boven